Blog

Se et utroligt opløftende samråd

af | 16. juni 2022 | Ikke kategoriseret

Hvis du vil se rigtigt godt og opløftende fjernsyn, så se Børne- og Undervisningsudvalgets samråd fra i dag på Christiansborg, hvor Lotte rod, Pernille Rosenkrantz-TheilAnni Matthiesen og Anders Kronborg konstruktivt er i dialog om elevers muligheder for at bidrage i skolen – samtidig med at skolen sættes fri fra regler.
Jeg tog bagefter et billede, hvor man kan ane blomster foran Christiansborgs tunge, gamle sten. For dialogen i samrådet handlede grundlæggende om at skabe en folkeskole, der muliggør, at alle børn kan blomstre.

Baggrunden for samrådet er bl.a. denne artikel om børns behov for at bidrage, jeg i foråret skrev til Skolemonitor, som inspirerede Lotte Rod.
Der blev sagt fantastiske ting i den time, samrådet varede – bl.a. om glæden ved at at mærke dyrs hjerteslag på sit lår!
Håber det er teaser nok til, at man ser med – videooptagelsen af samrådet ligger nederst i denne artikel på folkeskolen.dk