Blog

Gratis video og refleksionspakke

af | 5. maj 2022 | Daginstitution, Leder, Skole, Ungdomsuddannelse

I lang tid har rigtigt mange skoler ønsket at høre om relationskompetent praksis. Jeg holder meget af at formidle min forskning herom og derigennem bidrage til dels at børn og unge så ofte som muligt mødes på udviklingsstøttende måder. Og dels at man – som mange lærere, skolepædagoger og ledere siger – som fagperson bliver ‘bevidst kompetent’ ved at få fælles fagtermer for noget, der ellers let bliver personligt og diffust. Men jeg har gennem årene også været frustreret over, at vigtig viden ofte holdes tilbage grundet min kalenders begrænsning.

Derfor har jeg nu fået filmet en professionel optagelse – af Litemotions – hvor jeg i 1 time formidler viden om relationens betydning og om de konkrete kendetegn ved relationskompetent praksis – hvormed der samtidig tales om både didaktik, pædagogik, klasseledelse og børns behov.

Videoen ligger gratis tilgængelig her på hjemmesiden, og hvis man vil se den på studiet eller til en pædagogisk eftermiddag på skolen, så ligger der også en pfd til download med viden og refleksionsspørgsmål.

Jeg håber meget, at video og refleksionspakke kan bidrage til vigtige samtaler ude i praksis – om hvordan man sammen hjælper hinanden med bedst muligt at lykkes med et af verdens mest komplekse jobs – som lærer og pædagog at bidrage til, at børn har det godt, og at de udvikler sig alsidigt.

Del meget gerne linket: eduk.dk/refleksionspakke